en-GBfr-FRes-ES
Leader in organic fertilizers

Latest news

Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst fulltime

12-07-2019

“Werken bij MeMon is erg leuk vanwege de afwisseling en de vrijheid die je krijgt om initiatieven te nemen”

(Carola, medewerker binnendienst)                    

MeMon BV is op zoek naar twee fulltime medewerkers voor haar Verkoop Binnendienst.
De Verkoop Binnendienst is het logistieke hart van deze organisatie.

Hoe ziet jouw werk eruit als medewerker binnendienst?
Elke dag is anders! En dat maakt het werk leuk en afwisselend.  Je zit met andere collega’s van de Verkoop Binnendienst in één kantoor, zodat je goed kunt afstemmen en overleggen met elkaar en je hebt veel contacten met klanten, leveranciers en transporteurs.

Jouw hoofdtaken zien er als volgt uit:
  • Inplannen en verwerken van binnenkomende klantorders van A tot Z, in nauw overleg met afnemer, leverancier en transporteur/expediteur;
  • Aanvragen en verzorgen van alle benodigde exportdocumenten;
  • eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en transporteurs zijn;
  • projectwerkzaamheden binnen het team verrichten;
  • uitvoeren van  een aantal office-managementtaken.

In het hoogseizoen ben je vooral bezig met het inplannen en afhandelen van orders en in het laagseizoen kun je daarnaast ook andere projecten en werkzaamheden oppakken.
Je wordt ingewerkt door je directe collega’s.

Hoe ziet jouw profiel eruit?
Je bent een echte aanpakker. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving je werk te doen. Daarbij verwachten we ook van jou dat je een echte regelaar bent en dat je energie krijgt van het oplossen van problemen. Je vindt het fijn om in een team te werken en je werkt daarnaast ook goed zelfstandig. Daarbij is het voor jou een sport om het werk zo nauwkeurig mogelijk te doen. De sfeer op het kantoor is informeel, maar richting externe relaties vragen wij klantvriendelijkheid en gevoel voor verhoudingen van jou.

Om deze functie uit te voeren heb je minimaal een MBO (+) werk- en denkniveau en daarnaast ook relevante werkervaring in een commerciële omgeving. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal heel goed in woord en geschrift en hebt ook een goede beheersing van de Duitse taal. Als je nog meer talen spreekt, spreekt dit zeker in je voordeel.
Ook is het van belang dat je ervaring en/of affiniteit hebt met ICT-systemen (ERP).
 

MeMon BV
MeMon BV is een toonaangevende en ambitieuze producent/exporteur van organische, organo-minerale en biologische meststoffen. Vanuit een viertal productielocaties exporteren wij onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De meststoffen vinden hun weg naar de professionele tuinbouw, de hobby-markt (tuincentra, diy-shops, supermarktketens) en de markt voor openbaar groen, sportvelden en golfterreinen.

Ons kantoor staat midden in Arnhem en we werken met een enthousiast en betrokken team van circa 14 personen, dat intensieve relaties met haar internationale zakenpartners onderhoudt. De onderlinge sfeer is informeel en collegiaal.
Meer informatie over MeMon is op onze website te vinden: www.memon.nl

Praktische informatie en procedure

Herken je jezelf in het gestelde profiel? Dan ontvangen wij graag een motivatiebrief met een cv. Jouw brief en cv kun je versturen naar het emailadres: info@vanbraamhrm.nl.
Het salaris zit tussen € 2.000,-- en € 2.700,-- bruto per maand. Je start met een tijdelijke aanstelling, maar het is de bedoeling dat je na een jaar in vaste dienst komt als het van beide kanten klikt.
Een persoonlijkheidsonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Wil je nog andere informatie?
Dan kun je contact opnemen met Hetty van Braam van Van Braam HRM, op telefoonnummer 06-10121302 of opvragen via het e-mailadres:  info@vanbraamhrm.nl

Acquisitie naar aanleiding van dit profiel wordt niet op prijs gesteld.

Copyright 2020 by MeMon BV privacy disclaimer +31 (0)26 352 3100 info@memon.nl The Netherlands